Recente projecten

Inrichten sanitair, plaatsen gipskarton, verlaagd plafond en tegelwerken

Volledige sanitaire inrichting waaronder het plaatsen van gipskartonnenwanden, sanitair, verlaagd plafond en vloeren.

Volledige inrichting sanitaire ruimte

Dit project omvat het volledig vanaf casco inrichten van sanitaire ruimte in industrieel gebouw. De werken omvatten o.a. plaatsen van wanden in gipskarton, plaatsen van verlaagde plafonds, het plaatsen van wandtegels, toiletten en urinoirs, het aanbrengen van een gietvloer, plaatsen van deuren, schilderwerken,…
Hierbij nemen wij de volledige coördinatie op ons alsook de aansluitingen die vereist zijn worden door ons uitgevoerd en getest.

 

Gevelrenovatie

Afgebrokkelde gevelstenen worden volledig afgezet met sandwichepanelen in kleur naar wens. Wij kunnen voor u eveneens de bijhorende afwerkingen aan kanten, ramen en dak uitwerken.

Renovatie woning te Gent

Deze woning werd door ons volledig naar casco gezet en volledig opnieuw heringericht. De werkzaamheden bevatten onder meer: plaatsen van isolatie volgens de nieuwe normen, vervangen van de oude houten roostering door nieuwe roostering, plaatsen van elektriciteit, verwarming, ventilatie, airco en sanitair. Inrichten van keuken en badkamer. Plaatsen van parket, vloeren en plinten. Woning werd voorzien van nieuw buitenschrijnwerk, nieuw dak alsook de gevel werd bezet met een moderne buitenbepleistering.

 

Bouwen van een koppelwoning

Volledige coördinatie van grondwerken, ruwbouw, daktimmer, binnen en buitenschrijnwerk tot binnenafwerking sanitair, keuken, enz.

Inrichting sanitaire ruimte

Dit project omvat het volledige inrichting sanitaire ruimte met zowel plaatsen van wastafels, spiegels, handdrogers.
Eveneens plaatsen van douches, betegeling, vloeren en plafonds.

 

Renovatieproject

Volledige coördinatie van grondwerken, ruwbouw, daktimmer, binnen en buitenschrijnwerk tot binnenafwerking sanitair, keuken, enz.

Renovatieproject Brussel

Volledige renovatie van kantoorruimte: plaatsen van valse plafonds en verlichting.

Wij streven naar de beste kwaliteit en service!

Bent u op zoek naar een partner voor uw verbouwing of renovatieproject?