Plafonds en wanden

Plafonds

Bij ons kunt u terecht voor allerhande plafonds: 

 • Verlaagde systeemplafonds:
  Hier wordt een plafonds door middel van een ophangsysteem onder een bestaand plafond gemonteerd. Door de systeemplafondplaten en de plafondprofielen aan de ophangsysteem te bevestigen wordt er een plafond gecreëerd. Allerhande bedrading, armaturen en andere leidingen worden weggewerkt. De meest voorkomende zijn bandrasterplafonds met profiel en inlegplafonds.  Deze plafonds kunnen eveneens een akoestische oplossing bieden.
 • Metalen plafonds:    
  Deze zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende variaties van lineaire tot tegelplafonds. Er bestaan verschillende kleuren en de meeste zijn brandveilig.
 • Plafonds in gipskarton:                                                                                     
  De gipsplaten worden op een metalen of houten onderstructuur aangebracht. We kunnen werken met een standaard gipsplaat om te schilderen, gipsplaat met vertraagde wateropname en gipsplaten die brandwerend zijn.
 • Spanplafonds:                                                                                                         
  Hier wordt een vals plafond gemaakt van een strak gespannen kunststofdoek op maat gemaakt en kan onder een bestaand plafond worden aangebracht (uitvoering PVC,  polyester en akoestisch).

Wanden

Voor het uitvoeren van wanden in diverse materialen kunt u bij ons terecht.
Dit kan gaan van metselwerken, het plaatsen van valse wanden in gipskarton al dan niet brandwerend. Ook het plaatsen van glazen tussenwanden kunnen we voor u uitvoeren.

Wij streven naar de beste kwaliteit en service!

Bent u op zoek naar een partner voor uw verbouwing of renovatieproject?